Udgiver:
VedvarendeEnergi
Klosterport 4F., 8000
Aarhus C
www.ve.dk
Redaktion:
Claus Christensen (ansv.) og Hans Pedersen
Næste nummer af RÅSTOF digital udkommer: 28. februar 2019.
VedvarendeEnergi er en dansk miljøorganisation, der i mere en 40 år har arbejdet for at fremme den grønne omstilling. Vi er uafhængige af kommercielle og partipolitiske interesser, og ser CO2-reduktion, miljøhensyn, social retfærdighed og økonomisk ansvarlighed i lokal og global sammenhæng.
Artikler i RÅSTOF afspejler ikke nødvendigvis organisa-
tionens holdning.
Gengivelse af artikler m.v. ses gerne – men med kildeangivelse.
Få vores nyhedsbrev
Vil du vide mere om alt det, der foregår i VedvarendeEnergi, UngEnergi, EnergiTjenesten og de lokale foreninger, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Nyhedsbrevet udkommer 8 gange om året med seneste nyt om vores aktiviteter i ind- og udland.
Følg os
Har du lyst til at følge VedvarendeEnergis aktiviteter og blive klogere på problemstillinger og løsninger inden for klima, miljø og energi?
Klik på ikonerne og hold dig opdateret via de sociale medier.
Laura
| #
Kan I uddybe lidt? 🙂 Hvor befinder syrnede mælkeprodukter og skaldyr sig henne? På forhånd tusind tak.
Reply
Claus Christensen
| #
Hej Laura
Yoghurt har ca. samme belastning som mælk, hvorimod creme fraice ligger tættere på kylling.
Hummer og frosne rejer kan sammenlignes med rødt kød – ferske rejer kan sammenlignes med kylling i klimakostpyramiden.
http://agro.au.dk/fileadmin/user_upload/Mogensen_et_al_2016_Foedevarernes_klimaaftryk.pdf
Med venlig hilsen
Claus Christensen, redaktør.
Reply