Råstof logo

Foto: Wikimedia.

Nyt format erstatter Råstof i 2020

Af Bjarke Rambøll

Denne udgivelse af Råstof er sidste nummer af VedvarendeEnergis klimamagasin, og Råstof nedlægges ved udgangen af dette år.

I det nye år kan vi præsentere dig for et nyt format med artikler om grøn omstilling med anker i det arbejde, som vi laver i VedvarendeEnergi, og du vil fortsat kunne læse oplysende og inspirerende artikler om forbrug, transport, energiforsyning, bolig og globalt ansvar fra os. Det nye format består af en artikel om ét af førnævnte emner og en kalender med aktuelle begivenheder i VedvarendeEnergi og UngEnergi, så du har mulighed for at deltage i nogle af vores arrangementer. Med det nye format får du færre artikler pr gang end du kender fra Råstof, men til gengæld giver vi dig inspiration og ny viden oftere, da der udkommer en artikel hver 14. dag. Du modtager det nye format på din mail fra februar 2020.

Artiklerne i det nye format skrives af en nyoprettet redaktionsgruppe, der består af frivillige skribenter og en redaktør. Det er stadigvæk muligt at blive en del af gruppen, så lyder det som noget for dig eller en du kender, så se mere på vores hjemmeside under ’ledige stillinger’ 

Vi glæder os til forsat at levere inspirerende artikler om grøn omstilling til dig i det nye år.

Bjarke Rambøll er sekretariatsleder i VedvarendeEnergi.

Relaterede artikler

Sammenbrud Man kan kalde ham amerikansk litteraturs graverjournalist. Jared Diamond har gennem et snart langt liv skrevet et antal bøger, der alle koncentrerer s...
Vi må deles om klodens ressourcer The Green New Deal blev i 2008 foreslået som en del af amerikansk lovgivning, der sigter mod at tackle klimaændringer og økonomisk ulighed. Navnet hen...
Test dit personlige klimaaftryk på to minutter Nu kan du på blot to minutter få overblik over dit personlige klimaaftryk. VedvarendeEnergi har nemlig udviklet en simpel klimaberegner.

Kommenter indlægget

Kolofon

Udgiver:
VedvarendeEnergi
Klosterport 4F., 8000
Aarhus C

www.ve.dk
Redaktion:
Claus Christensen (ansv.) og Hans Pedersen
Næste nummer af RÅSTOF digital udkommer: 28. februar 2019.

VedvarendeEnergi er en dansk miljøorganisation, der i mere en 40 år har arbejdet for at fremme den grønne omstilling. Vi er uafhængige af kommercielle og partipolitiske interesser, og ser CO2-reduktion, miljøhensyn, social retfærdighed og økonomisk ansvarlighed i lokal og global sammenhæng.

Artikler i RÅSTOF afspejler ikke nødvendigvis organisa-
tionens holdning.

Gengivelse af artikler m.v. ses gerne – men med kildeangivelse.

Få vores nyhedsbrev

Vil du vide mere om alt det, der foregår i VedvarendeEnergi, UngEnergi, EnergiTjenesten og de lokale foreninger, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Nyhedsbrevet udkommer 8 gange om året med seneste nyt om vores aktiviteter i ind- og udland.

Følg os

Har du lyst til at følge VedvarendeEnergis aktiviteter og blive klogere på problemstillinger og løsninger inden for klima, miljø og energi?

Klik på ikonerne og hold dig opdateret via de sociale medier.